Voluntariat

 • Oferă sprijin direct ca persoană resursă în diferite domenii sau ca expert facilitator în domenii ca artă fotografică, limbi străine, activităţi sportive şi de loisir, comunicare, management, strângere de fonduri şi altele.
   
  Dacă simţi că ne poţi ajuta, contactează-ne și te vom înscrie în baza noastră de date. Noi avem nevoie de tine!
  Vom lucra împreună pentru o educaţie de calitate. Te vom anunţa de fiecare dată când vom avea nevoie de ajutor.
   
  Până atunci, iată ce poți face:
   
  Participă la evenimentele noastre!

  Înscrie-te la newsletter şi fii informat cu tot ce facem ! Acţionează! Du vestea mai departe! Spune-le cunoscuţilor tăi despre noi!

  Sensibilizează-i pe ceilalţi!

  Explică-le cunoscuţilor ce facem noi !
  Adună cât mai multe formulare de 2% !
  Nu te costă nimic, dar pentru noi e foarte mult !
   
  Ajută-ne să fim văzuţi!

  Popularizează activităţile noastre !
  Distribuie adresele noastre virtuale: site-ul www.asociatiaalegria.ro şi pagina de facebook https://www.facebook.com/asociatiaalegria.
  Răspândeşte mesajul nostru : Alegria – bucurosi de educatie!
  Dacă eşti artist şi ai transformat mesajul nostru într-o creaţie artistică (un material video, un desen etc.) dă-ne de veste !
   
  Voluntariatul reprezintă activitatea de interes public, neobligatorie, neremunerată şi bazată pe decizia liber consimţită a voluntarului. Activitatea de voluntariat se consideră experienţă profesională în specialitate, în funcţie de tipul activităţii, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.

  Activitatea de voluntariat  pentru Asociaţia Alegria se desfăşoară conform Legii nr 78/ 2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România. Poţi citi Legea 78/2014 aici.

 • Înscriete acum ca voluntar!

   Alege tipul de voluntariat
   Voluntariat în echipăVoluntariat cu familiaVoluntariat individual

   Ataseaza aici CV-ul tau:
    

   Sunt de acord ca asociatiaalegria.ro să dețină informații cu caracter personal, pentru a primi comunicări și oferte din partea asociatiaalegria.ro.

  • Voluntari

   Viitorii tai colegi si prieteni
  • Voluntariatul esti una dintre direcțiile cele mai importante ale Asociației Alegria.

  • Creăm contexte și credem în ideea de a forma oameni pentru comunitate. De-a lungul timpului, au venit înspre noi oameni interesanți, pasionați de ceea ce fac și care, prin ideile lor, prin creativitatea lor, îmbogățesc și dezvoltă proiectele noastre. Iată-i pe câțiva dintre voluntarii noștri: