Unde in lume

06/11/2018

Atelierele noastre de slime, decorațiuni, pictură pe sticlă și bodypaint au fost pline de copii dornici de activități variate.  Așa că, ne-am pus pe treabă și am făcut slime după slime după slime J, suporturi pentru pahare, decorațiuni tomnatice și o multitudine de desene pe fețele și mâinile copiilor. Ne-am bucurat tare mult împreună cu părinții și cu copiii, am revăzut prieteni și am fost mândri să susținem această cauză. O mie de mulțumiri celor 6 voluntare care s-au implicat alături de noi și care au fost ocupate până peste cap toată ziua !
Un gând drag de mulțumire organizatorilor pentru experiența unei zile împlinitoare, alegre și duioase !

• Vineri a debutat cea de-a III-a ediție a proiectului de promovare a lecturii cărții tipărite Cartea în așteptare!
    Ne-am întâlnit la Cora, într-un spațiu neconvențional, în care lectura și cartea și-au găsit locul și momentul.
    Am făcut o călătorie în lumea emoțiilor pe care le putem ușor și umoristic exprima prin caricaturi. Prietenul nostru, Cristian Tamas ne-a explicat pe înțelesul tuturor cum se fac caricaturile și cum se pot exprima în carte, prin portrete, emoțiile.
    Ca într-un autentic atelier de educație nonformală, experiența învățării s-a orientat către interesul participanților, primând tehnicile de realizare a caricaturilor. Cu recomandările de lectură din diverse colțuri ale lumii, copiii se vor întâlni în cadrul unor alte experiențe educative. Deocamdată, am decis cum facem căutările.
    Micii caricaturiști premianți cu câte un semn de carte au fost: Alesia, Andreea și Jennifer, iar Denis a primit un premiu de originalitate, din partea lui Cristian.
    Începând de la această ediție,  partenerii noștri  de la Pizza Hut susțin ambianța atelierelor de promovare a lecturii cu felii de pizza, pe alese, pentru fiecare participant.
    Primele 3 cărți au fost deja lăsate în așteptare, la Cora.
    Nu uitați, până în 5 decembrie puteți lăsa cărți în așteptare în cele două locații ale proiectului: Cora și Librăria Tutimi și Titoc.
    Mulțumim copiilor, părinților, partenerilor, oamenilor de drag care susțin comunitatea Alegria!
    Următorul atelier va avea loc în 11 octombrie, de la ora 13, la Librăria Tutimi și Titoc!