Arts & Crafts

Alegria Eco Fun
  • Ce poate fi mai frumos decât un lucrușor  făcut de mână?! Un obiect aparent obișnuit, dar care poartă în el emoția celui care l-a creat anume pentru a transmite bucuria lucrului inspirat, atent realizat și din toată inima dăruit.

Asociația Alegria a descoperit copii talentați, pentru care crearea unui obiect migălos este ocazia de a-și perfectiona talentul, de a se relaxa, de a  descoperi, de a inova, de a fi inspirat. Pentru noi acesta a fost doar începutul. Am mers mai departe și am întâlnit oameni talentați, pentru care vârsta nu e decât un număr, iar vremea pensionării e doar momentul cel mai bun pentru a se dedica total pasiunilor. Căutările noastre ne-au dus către oameni care, pe lângă job-ul obișnuit, bricolează, desenează, decorează, dăruiesc, se bucură, trăiesc frumos.

Vă invităm să ne însoțiți în călătoria noastră printre coșulețe, ghivece personalizate, semne de carte și multe alte lucrușoare pe care le-am descoperit și pe care vi le împărtăşim. Pe toate le-am împachetat cu drag în cutii personalizate.

Dacă găsiți vreun obiect pe gustul dvs., îl puteți achiziționa. Poate vă decorați camera, poate oferiți un cadou pentru un prieten sau poate vreți să apreciați creativitatea “artistului”. Nu le-am valorizat cu prețuri, dar, în schimbul lor, puteți face o donație către Asociația Alegria. Donațiile vor fi folosite pentru a cumpăra materialele necesare creării acestor obiecte.

Însoțiți-ne în acest univers de idei, de culori, de texturi, de acuarele și, mai ales, de mici bucurii!

Împărtășiți-ne pasiunile!

• Tehnica servetelului

Ciuperci

Coronite de toamna

Cosulete din hartie de spuma

Decoratiuni pe trunchiuri de copaci

Ghivece cu scoici

Semne de carte

• Vrei sa participi la proiectele noastre?