Partenerii nostri

• Credem în parteneriate viabile, realiste, pe termen lung. Pentru ca fiecare proiect educativ al nostru, fiecare atelier de creaţie, fiecare şcoală de vară să fie realizate la cel mai înalt nivel de profesionalism, avem nevoie de parteneri serioşi, hotărâţi, perseverenţi, creativi şi, nu în ultimul rând, parteneri pentru care fiecare clipă de educaţie pe care o oferă se transformă în bucuria de a educa.

În cadrul programelor educaţionale, a atelierelor de creaţie, a inițiativelor sociale pentru comunitate, vin în sprijinul nostru, din inimă, următorii parteneri :

Parteneri instituționali:

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, British Council, Hipermarket Cora, Institutul Cultural Francez, Librăria Tutimi și Titoc, Asociația Meșterilor populari, Centrul Județean de Promovare a Folclorului,  Moniny Handmade, Demmers Teahouse, Căsuța bunicii, Băcănia Bun diferite instituții de educație.

Parteneri media:

I like Cluj, Știri pentru copii, Cluj Webstory, Clujul de buzunar, Welcome to Cluj, Buletin de Mănăștur

Dacă ai o idee educativă bună şi crezi că putem deveni parteneri,

scrie-ne la contact@asociatiaalegria.ro .

Îţi vom răspunde şi vom colabora!