Fotografii

Imagini din timpul activitatilor noastre
  • Handpaint in sala de mese

Atelier 2

Iarbă, soare, păsări, inimi.. și cu multe alte lucruri minunate ne-am delectat azi, în cadrul celui de-al doilea atelier de hanpaint. Și după o muncă de peste două ore, ne-am delectat cu binemeritate prăjiturele, dăruite cu drag de către personalul Cora Cluj. Felicitări copiilor, mulțumiri Alessandra Selejan și Daniel Lupas!

• Librar

pentru o zi

Se ia o zonă de organizat dintr-o librărie prietenoasă, se reorganizează cărțile după tematică, dimensiune, copertă, atractivitate, apoi se consiliază cumpărătorii și se fac recomandări de lectură. În final, după atâta treabă, ne odihnim în colțul de lectură, cu câte o carte în mână. Cam asta s-a întâmplat azi, la Librăria Tutimi și Titoc Andreea, Diana și Jennifer au fost „Librar pentru o zi”, premiul acordat în cadrul proiectului Cartea in asteptare. Mulțumim, Mihaela Maier și Andra Baban, pentru susținere, generozitate, prietenie și emoția constructivă a unui moment împărtășit de drag de lectură. Fetele s-au întors nu doar cu o și mai mare dorință de lectură, dar și cu 25 de cărți de cărți lăsate în așteptare de către prietenii librăriei. Mulțumim încă o dată! Și cum surprizele frumoase nu contenesc, și proiectul rămâne deschis, cu ajutorul Mihaelei, fetele au pus la cale o întâlnire cu un autor de cărți pentru copii, drag nouă, clujean,…mai multe vă spunem la momentul potrivit!

• Bucurosi ca suntem romani!

Din categoria evenimentelor de bucurie, drag și sentiment patriotic face parte și activitatea „Bucuroși că suntem români”, susținută la clasele I de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, în Săptămâna Altfel. Am analizat obiecte tradiționale, am adăugat multă creativitate, colinde, cozonaci, am meșteșugit niște lucrușoare, am adus laolaltă oameni dragi, copii bucuroși și iată cum ne-a ieșit! Mulțumim cadrelor didactice pentru întâmpinare, prietenie și încredere! Felicitări copiilor! Mulțumiri pentru momente surprinse, Daniel Lupas! Rămâneți curioși! Mai avem câteva surprize! Așa..ca de Moș! 🙂 (mai multe imagini gasiti aici)

• Handpaint in sala de mese

Atelier 1

Sâmbătă, 1 Decembrie, am sărbătorit Ziua Națională într-un mod original: handpaint decorativ. Primul pas către o sală de mese colorată a fost făcut! Părinți, prieteni, oameni dragi, ne-am luat halate de protecție, am amestecat culorile, iar lucrul a început: copăcei, inimioare, cercuri, spațiul a început să prindă contur. A fost nevoie de multă atenție și răbdare ca lucrurile să iasă așa cum ne-am propus. Și încă mai avem de lucru! Le mulțumim doamnelor Maidan Irina și Elena Sraum, care susțin 110% această inițiativă și care ne-au primit cu atât de mult drag în familia Cora. Îi mulțumim Nicoletei, alături de care ne-am reamintit ce înseamnă răbdarea și autodepășirea. Îi mulțumim lui Daniel Lupas pentru fotografii. (mai multe imagini gasiti aici). Iată cum a ieșit totul: