Daruieste! Sustine!

Avem nevoie de tine
  • CAMPANIA 2019 – REDIRECȚIONEAZA 2% către ASOCIAŢIA ALEGRIA

Susţine proiectele noastre de educaţie nonformală pentru copii, familie şi comunitate!

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. ‒ dorește (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). În acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

Această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta.

Dacă doriți să sprijiniți proiectele Asociaţiei Alegria prin redirecționarea a 2% din acest impozit plătit statului pentru salariul din anul 2018, depuneţi fişa potrivită până la data de 31 iulie 2019

1. Descărcați formularul potrivit, precompletat cu datele Asociaţiei Alegria.
  • pentru venituri obținute exclusiv din salariu sau din pensie.

• pentru venituri obținute din alte surse, pe lângă salariu.

• Informaţii importante:

Daca nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozit, puteți lăsa căsuța necompletată.
    Conform art. 123, alin. 4 din Codul fiscal: „…Organul fiscal competent are obligația calculării, reținerii și plăţii sumei reprezentând până la 2% din impozitul datorat…

2. Depuneţi formularul la registratura ANAF.

Pentru o mai uşoară organizare, puteţi să ne trimiteţi nouă formularul, iar noi ne asigurăm că ajunge la ANAF.

Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, consultă proiecte in desfăşurare şi proiecte derulate.

• Fiecare proiect educativ pe care îl desfăşurăm înseamnă încă o pagină  a poveştii noastre despre bucurie, educaţie, viaţă.

Adult sau copil, bunic sau părinte, tutore sau învăţăcel, cu toţii suntem implicaţi pentru ca acţiunile noastre să fie

experienţe educative de bucurie împărtăşită.

• Tea Community

Proiect pentru o comunitate sănătoasă şi armonioasă

Obiectiv educativ: dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase de cultivare și consumare a plantelor de ceai pentru un stil de viaţă armonios şi sănătos

Activităţi: degustări de ceaiuri, homemade tea (plantarea şi creşterea plantelor de ceai în familie), jurnalul pasionatului de ceai etc.

Public țintă: copii cu vârste între 6-12 ani; familie

• Bucurosi prin Romania

Editia a II-a

„Un popor fără tradiții este un popor fără viitor” Alberto Lleras Camargo

Obiectiv educativ:  dezvoltarea abilităţilor sociale de raportare sincretică la experiențe specifice folclorului românesc : cântec, strigătură, dans, crearea unor obiecte traditionale

Activităţi : ateliere „de meşteşugit” (confecţionarea de obiecte de inspiraţie tradiţională), „cântec, joc şi voie bună” (învăţarea unor ritmuri tradiţionale specifice), degustări de mâncăruri „de la bunica”

Public țintă: copii cu vârste între 6-17 ani

• Alegria Eco Fun - Ateliere de mestesugit

Proiect pentru copii îndemânatici.

Obiective generale: dezvoltarea simțului civic prin reciclare creativă; rafinarea simțului estetic prin realizarea unor produse decorative; valorificarea produselor realizate de copii în scopuri umanitare

Activităţi: crearea unor obiecte decorative din materiale reciclate şi reciclabile, exemple de bună practică în reciclare, donarea obiectelor realizate în scopuri caritabile

Public țintă: copii cu vârste între 6-14 ani

• Carte-mparte

editia a IV-a

Şi pentru că ne place să citim, „Cartea în aşteptare” este o prilej minunat să citim, să dăruim şi să împărtăşim.

Obiective educative: încurajarea lecturii de carte tipărită; spijinirea iubitorilor de lectură, care nu își pot permite cărțile pe care și le doresc

Activităţi: ateliere de promovare a cititului, lăsarea unei cărţi „în aşteptare” pentru cine nu şi-o poate permite etc.

Public țintă: copii cu vârste între 6-17 ani

Doneaza pentru acest proiect:

• Ultimele articole de pe blogul nostru