Despre noi

• Bucuria primilor pasi inspre o educatie de calitate.

Un grup de oameni inimoşi în jurul unui gând, acela de a oferi bucurii (educative) tuturor.

Asociaţia noastră s-a înfiintat din dorinţa de a oferi o alternativă educaţională atractivă, complementară sistemului de învăţământ. Ca obiectiv principal, îşi propune realizarea unor activităţi educative diverse pentru copii, tineri şi adulţi.

Misiunea Asociaţiei Alegria este formarea şi dezvoltarea copiilor şi tinerilor, în spiritul valorilor autentice: bine, adevăr, frumos, moralitate. Toate acestea le împlinim cu bucuria şi entuziasmul preţuirii fiecărui moment de apropiere între oameni.

Alegria înseamnă momente de bucurie trăite cu drag și împărtășite din plin cu cei de lângă noi.

Atelierele și proiectele noastre de educație nonformală au angrenat în jurul lor copii, părinţi, formatori, fiecare dintre noi găsindu-ne locul aici şi împlinindu-ne aspiraţiile cele mai profunde

Dintre proiectele educative desfășurate de-a lungul timpului, ne-au rămas în minte : Cartea în așteptare, Din inimă, Bucuroși, prin România. Pentru a ne cunoaște mai bine, accesați pagina proiecte.

• Proiecte creative, initiative sociale

Desfăşurăm proiecte creative şi sociale care aduc frumuseţe, dezvoltă aptitudini sociale şi abilităţi de învăţare.

Încurajăm și susținem comunitatea prin activități de dezvoltare a gustului pentru frumos. Folosim creativ materiale reciclate și reciclabile și dezvoltăm pasiuni. Alegria Eco-Fun-ateliere de meșteșugit este un astfel de proiect.

În jurul nostru au venit prietenii asociaţiei, copii veseli şi jucăuşi, părinţi care cred în noi şi ne susţin, formatori care au găsit aici un mediu potrivit pentru a-şi pune în practică ideile lor despre educaţie, oameni care au curajul de a încerca şi care gustă bucuria de a reuşi. Aceasta este asociaţia noastră – un spaţiu în care fiecare îşi poate găsi locul.

Alegria – bucuria de a fi! O mică sclipire, un gând luminos într-o existenţă banal-cotidiană.  Fiecare dintre activităţile noastre este un nou ritm, o cadenţă alegră către noi înşine, către lume, un dor spus către mai sus. Suntem bucuroşi să fim împreună şi căutăm sclipirea fiecăruia dintre noi.

Alegria este bucuria noastră!

• Ultimele articole de pe blogul nostru