Cartea în asteptare

• Şi pentru că ne place să citim, „Cartea în aşteptare” este o idee minunată să citim, să dăruim, să împărtăşim.

Acest proiect educativ-social are două obiective principale:

Obiectiv educativ:  încurajarea lecturii de carte scrisă

Organizăm, împreună cu partenerii noştri, 4 ateliere de promovare a lecturii şi cărţii care se adresează elevilor din clasele III – VIII:

1. Recomandă o carte!
                                                                 2. Autorul printre noi
                                                                 3. Semn.. că citesc
                                                                 4. Ultimul, dar nu cel din urmă

Obiectiv social şi caritabil: sprijin pentru persoanele iubitoare de lectură şi care nu-şi pot permite să achiziţioneze cărţi, încurajarea actului de a dărui prin invitaţia adresată clienţilor cora Cluj de a se implica în desfăşurarea proiectului.

Magazinul Cora pune la dispoziţia clienţilor care vor dori să achiziţioneze Cartea în aşteptare o ofertă bogată de titluri, cu o reducere de 15%. Persoanele interesate vor cumpăra cartea, vor lăsa un mesaj pentru potenţialul cititor şi o lăsa în magazin pentru a fi luată de cineva care nu şi-o poate permite.

Proiectul se va desfăşura în perioada 28 martie – 22 aprilie 2016, în hipermarketul Cora din Cluj-Napoca – Cora Cluj-Napoca, B-dul 1 Decembrie 1918 nr.142, jud. Cluj.

Pentru că ne bucurăm să dăruim, proiectul nostru a fost prelungit până în 1 Iunie. Tot atunci vom face premierea celor mai frumoase mesaje lăsate pe cărţi.

Regulamentul proiectului poate fi consultat aici.

Vă invităm să urmăriţi ipostaze de la cele 4 ateliere desfăşurate în cadrul acestui proiect, precum şi mesajele lăsate de cititori pe pagina de facebook a proiectului aici.

Împreună, dăruim momente de lectură!

• Imagini de la atelierele de promovare a lecturii

• 1. Atelierul "Recomanda o carte!"
  • 2. Atelierul "Autorul printre noi!" - întâlnire cu scriitoarea Laura Pamfiloiu şi a ei carte "Pălăria bunicului meu"
  • 3. Atelierul "Semn... că citesc!" - confecţionarea unor semne de carte inedite
  • 4. Atelierul "Ultimul... dar nu cel din urmă" - chiar aşa a şi fost, prelungim proiectul până în 1 Iunie
  • Vrei sa participi la activitatile noastre?