Profil de voluntar Alegria: Carina

20/09/2014

Carina Mureșan este unul dintre copiii entuziaști care au decis că viața este mai mult despre a dărui celorlalți. Am cooptat-o spontan ca voluntar al asociației, când am desfășurat cea de-a doua ediție a proiectului « Cartea în așteptare », unde Carinei i s-a părut extraordinar să transmită adulților ideea proiectului nostru. Împreună cu Magda, Giulia și Andreea au mărit exponențial numărul cărților donate de clienții magazinului Cora, spațiul în care am desfășurat proiectul. Bucuria pe care o simte acest copil minunat atunci când este voluntar al Asociației Alegria se transmite prin zâmbetul constant, înțelegerea profundă a responsabilităților care derivă din această calitate și, mai ales, prin cuvintele : « Doamna Delia, pe mine puteți conta în orice eveniment pe care îl desfășurați. Vă rog să mă chemați, îmi place și vreau să mă implic. » Le aud la fiecare activitate pe care o desfășurăm.
Îți mulțumim, Carina, pentru sclipirea ce-ți apare în ochișori când vorbești despre Asociația Alegria!