Benzi desenate

06/11/2018

Atelierele noastre de slime, decorațiuni, pictură pe sticlă și bodypaint au fost pline de copii dornici de activități variate.  Așa că, ne-am pus pe treabă și am făcut slime după slime după slime J, suporturi pentru pahare, decorațiuni tomnatice și o multitudine de desene pe fețele și mâinile copiilor. Ne-am bucurat tare mult împreună cu părinții și cu copiii, am revăzut prieteni și am fost mândri să susținem această cauză. O mie de mulțumiri celor 6 voluntare care s-au implicat alături de noi și care au fost ocupate până peste cap toată ziua !
Un gând drag de mulțumire organizatorilor pentru experiența unei zile împlinitoare, alegre și duioase !

• Cel de-al doilea atelier din cadrul proiectului „Cartea în așteptare ” ne-a prilejuit o adevărată lecție de ilustrație și bandă desenată, susținută de invitatul nostru special, Adrian Barbu. Copiii din clasa a IV-a, de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, însoțiți de doamna învățătoare Adina Achim, s-au prins in jocul de-a benzile desenate. Culoare, emoție, figuri geometrice, ilustrații, dinamism au fost cuvintele de ordine ale acestui atelier. Ii mulțumim lui Adrian Barbu pentru o lecție exemplară, Daisler Print House pentru semnele de carte dăruite, Pizza Hut pentru degustarea de la final, Leșe Mihai Andrei pentru fotografii, și, nu în ultimul rând, Librăria Tutimi și Titoc, pentru o ambianță atât de frumoasă, pentru susținere și prietenie! Felicitări copiilor! Următorul atelier al proiectului Cartea în așteptare va avea loc vineri, 19 oct, începând cu ora 18.00, la Cora. Vă așteptăm!