Alegria Eco Fun - Tehnica modelajului

23/07/2014

Alegria Eco Fun – Ateliere de meșteșugit a ajuns la jumătatea drumului. Atelierul de modelaj de sâmbătă, 9 iunie, ne-a reunit cu mic cu mare, pasionați de lucrușoare făcute cu drag. Nicoleta ne-a înconjurat cu același drag, ca de fiecare dată și, sub îndrumarea ei, fiecare participant a realizat două produse din pastă de modelaj. De data aceasta, ne-am bucurat de ajutorul Laviniei, pe care o cunoașteți din proiectul „Bucuroși, prin România”. Le urăm „Bun venit!” prietenilor noștri veniți pentru prima dată, mai ales celor foarte mici, care și-au dovedit perseverența și, cu ajutorul mămicilor, au reușit să finalizeze obiectele.
Felicitări copiilor!
Mulțumiri, Nicoleta, Lavinia și voluntarei noastre, Andreea Mocian
Toate produsele realizate în timpul atelierelor și donate de copii vor susține construcția unei case pentru o familie cu 10 copii, la „Târgul cu de toate” de sâmbătă, 16 iunie.
Mulțumim pentru dragul ascuns între petalele trandafirilor dăruiți de copii!